onsdag 19 december 2007

Disconnected

Ikväll spelade jag EVE Online, eller rättare sagt försökte spela. Blev disconnectad stup i ett. Jag tror inte det är spelserverns fel, min internetuppkoppling har varit lite si och så med hela kvällen.

Tyvärr har jag inget screenshot att dela med mig av, jag vet nämligen inte om det finns nån inbyggd screenshot-funktion i EVE Online och i så fall vilken knapp som gäller. Men jag ska berätta om det lilla jag faktiskt hann med av spelande ikväll.

Jag accepterade ett uppdrag som består i att jag ska förstöra en forskningsstation där försökskaninerna (ja, det är faktiskt en sorts "rymdkaniner") blivit intelligenta och dödat alla forskare. Jag ska med andra ord städa bort alla spår, den där forskningsstationen höll antagligen på med olagliga genetiska experiment. Det vore ju pinsamt om den forskningen kom ut och vilket fiasko resultatet blev.

Nåväl, jag lastade på två kanoner på mitt rymdskepp och for iväg. När jag kom fram såg jag inte nån forskarstation, däremot blev jag efter en stund attackerad av tre terrorister, nämligen Environmental Terrorists. Jag klarade av dem (fick lite hull-skada men inte mycket) och när jag väl kom på att jag var tvungen att docka mot den Acceleration Gate som fanns en bit bort så dök ytterligare en våg av terrorister upp och de sköt på mig så pass mycket att jag gjorde en bedömning att jag inte skulle hunnit till Gaten innan de hade ihjäl mig så jag warpade tillbaka till rymdstationen. Sen när jag försökte rekrytera hjälp så blev jag disconnectad... och igen... och igen.

*butter*

Inga kommentarer: